dimecres, 17 d’octubre del 2012

Les pissarres digitals interactives

Benvinguts de nou.

A l'entrada d'avui parlarem del tema de les pissarres digitals interactives, del seu funcionament i del seu ús en un futur molt proper.

La pissarra digital és considerada per molta gent com el futur en els mitjans de projecció col·lectius. Gràcies a aquesta eina, qualsevol usuari és capaç de crear tot tipus de contingut digital. La pissarra digital i la pissarra digital interactiva (PDI) són sistemes tecnològics que consisteixen en un ordinador multimèdia, generalment connectat a Internet, i un videoprojector que projecta sobre una pantalla o paret allò que veim en l'ordinador.

Fins avui dia, a les aules de qualsevol escola la pissarra més utilitzada era la típica i tradicional, la que s'escrivia amb guix i es borrava amb un esborrador. Ultimament també s'utilitza la pissara de plàstic, generalment de color blanc on s'escriu amb rotuladors de diferents colors per a que sigui més visible. Ara però, ha arribat la pissarra digital, una eina encara més moderna i que és el futur de la nostra educació.

A continuació, us deixarem un video d'una entrevista feta a un nen de 5 anys anomenat Felipe. Se li pregunta que es per a ell una pissarra digital i que n'espera d'ella, ell ens respon...


Després d'haver vist el video, que en penseu... Va molt desencaminat? OPINEU!

Bufarills aafe. Fins la propera bloggers!!

3 comentaris:

  1. Personalment crec que és un gran avenç tecnològic i, en conseqüència per l'educació, la tecnologia ja fa temps que ens està facilitant les coses i ara ho està fent en el món de l'educació.
    Sembla mentida com nens tant petits tenen una facilitat tant gran per les noves tecnologies (PDI, Smartphones, Ordinadors...).

    ResponElimina
  2. Jo crec que és un avanç tecnologic important ja que ens entrar en e món de les tecnologies a totes les edats, tant a professors com alumnes, i això és positiu.

    M'agrada molt la iniciativa aquesta de la pàgina web, a seguir treballant!

    ResponElimina
  3. Nosaltres també pensem que és un pas important per a l'educació, ja que pot fer que sigui una educació millor i amb més motivació per part dels alumnes ja que fins ara era dificil motivar-los.

    ResponElimina