Creiem que la socetat està basada en un intercanvi d'informació i de comunicació constant. Aquest fet ha revolucionat el que abans coneixiem com a vida quotidiana.
Sobretot els joves, que antigament jugaven amb els amics pels carrers mitjançant els jocs tardicionals, ara s'ha passat a un extrem totalment oposat, com és l'utilització de les noves tecnologies. S'ha passat d'un tracte físic, de tu a tu, a un tracte molt més llunyà però a la vegada molt més ampli, sempre darrere d'una pantalla.
Aquest fet comporta coses positves i coses negatives. Algunes de les positves, és que hi ha molta més comunicació entre els individus independentment de la seva situació geogràfica, major facilitat per accedir a quaselvol necessitat/informació, i en general més facilitat per tot. Ara bé, també té coses en contra, com ara la pèrdua de compromís entre les persones (per facilitat a través de les TIC de modificar quasevol pla, cosa en un determinat moment ), i una de les coses que pensem és que hi ha una influència negativa i massa gran en quant als nens, ja que si fos per ells, estarien tot el dia enganxats a tot tipus de màquines (ordinadors, tablets, consoles...) i això perjudica pel que fa a la qualitat de vida del nen.
En quant a la gent gran, creiem que són les persones que utilitzen menys les noves tecnologies però que alhora són la generació més afectada, degut a la seva mancança de coneixemnt sobre aquest nou àmbit.
Aquí us deixem un video sobre les xarxes socials i els canvis en la comunicació:
Nova entrada! Entra i digues la teva!
ResponElimina